Despre noi

Suntem integratori de servicii, un one-stop shop in domeniul achizitiilor publice. Intelegem afacerile clientilor nostri si prestam servicii competente, clare si orientate spre rezultate

Casa de avocatura recomandata de

Casa de avocatura Bucuresti

O casa de avocatura dinamica

Suntem una dintre cele mai dinamice case de avocatura din Bucuresti si din Romania si am castigat aceasta reputatie din primii ani de la infiintare. Am reusit aceasta performanta datorita unei echipe extrordinare formata din avocati cu experienta de peste 10 ani in consultanta juridica si cu o capacitate de intelegere profunda a intereselor clientilor.

Avocatura de business este specialitatea noastra, fapt pentru care am dezvoltat o gama larga de servicii juridice care acopera domenii de interes precum achizitii publice, parteneriate public-private, concurenta, societati, dreptul muncii, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Va putem sustine proiectele, indiferent daca sunteti o companie nationala si internationala, intreprindere mica sau mijlocie, micro-intreprindere, asociatie, fundatie sau persoana fizica autorizata. Chiar si subsidiarele dumneavoastra pot beneficia de serviciile oferite de casa de avocatura VASS Lawyers datorita parteneriatelor noastre cu firme externe.

Premii si referinte ale casei de avocatura

Pasiunea pentru avocatura ne face buni, lasam insa proiectele, referintele si premiile obtinute sa vorbeasca despre noi. Aici alegem sa mentionam doar cateva din aprecierile primite la nivel international. Astfel, casa de avocatura VASS Lawyers a castigat aprecierea forumurilor internationale si locale pentru competențele sale in domeniul achizitiilor publice si concurentei:

  • in perioada 2010 – 2013, VASS Lawyers a castigat premiul „Firma de Avocatura a Anului in Achizitii Publice” acordat de Corporate Intl Magazine Global Award, ACQ Country Awards, precum si de AvocatNet
  • Casa noastra de avocatura este recomandata de ghidul celor mai buni avocati din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achizitii Publice in Romania
  • in 2013, Legal 500, directorul juridic independent recunoscut la nivel international pentru clasamentele privind cele mai performante case de avocatura din lume, ne-a desemnat ca firma de top in domeniul achizitiilor publice si parteneriate public private din Romania
  • in 2014 ne-a pozitionat pe primul loc in acest clasament. Descrierea oferita de analistii Legal 500 reflectand feedback-ul pietei: „Vass Lawyers’ reputation in the PPP market is certainly growing; the ‘dynamic and exceptional’ team, which is lauded for its ‘vast knowledge and friendly approach’, is fast becoming a major contender on high-profile mandates. It recently advised an international construction company on a tender for a €250m project financed by the EBRD and represented Selina Grup in a highway project. The ‘efficient and highly professional’ Iulia Vass heads the team”.

Viziunea casei de avocatura

Suntem deschisi la nou, invatam si ne dezvoltam continuu, mentinand si uneori chiar impunand trendul pietei de servicii juridice.

Astfel, pe langa noutatile legislative si articolele de specialitate publicate in site, ne puteti gasiti si prin intermediul blogului dedicat achizitiilor publice, www.avocat-achizitii-publice.ro, si a celui dedicat parteneriatelor public-private, www.ppp-romania.eu. Am construit aceasta comunitate virtuala pentru dumneavoastra, cu scopul de a crea premisele unui dialog permanent si a unui schimb de informatii relevante in domeniul avocaturii de business.